Doweb.Eu - Изработка на уеб сайтове
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?

Изложба живопис "Art emotion" 29.09.2011 Пловдив
(1 разглежда(т)) (1) Гости
АРТ Събития
Отиди най-отдолуСтраница: 1
ТЕМА: Изложба живопис "Art emotion" 29.09.2011 Пловдив
#22
Изложба живопис "Art emotion" 29.09.2011 Пловдив 11 Години, 8 Месеца Карма: 0
Изложбата на Йорданка Порязова носи заглавието „Арт емоция“, темата на изложбата се стреми да покаже различните емоционални вълнения на художничката, събрани през различните етапи от нейното развитие.

Тези различни чувства и емоции ясно си личат във всяко нейно платно, което излъчва различно духовно състояние, отразено като огледало на платното. Идеята за изложбата се ражда, когато художничката решава, че изпитва желание да покаже свободно своите различни проекти, по които е работила през годините.

Изложбата ще бъде подредена не в галерия, както се очаква, а в нейното любимо заведение, което и напомня за ателието, в което твори художничката. Там всякаш тя приканва своите гости на среща с изкуството и желае да сподели с тях своите емоции, които изпитва.

На изложбата ще бъдат показани живописни платна, абстрактни композиции, нестандартни интериорни картини с вградено осветление, арт инсталация и много други изненадващи хрумки на художничката, която винаги се стреми да бъде оригинална за своите почитатели.

Всеки гост на изложбата ще има уникалната възможност да се докосне до изкуството. Художничката е предвидила платна и четки за любителите на изкуството, защото изкуството не е само за художниците, а за всички, които носят това вълшебно чувство и желаят да споделят своите имоции на празното платно.

Вашето произведение ще остане като скъп спомен за ПЛАНЕТ КЛУБ и като състояло се арт събитие, организирано от екипа на заведението!
www.danisart-bg.com
Danis art
Fresh Boarder
Мнения: 1
graphgraph
Изключен Вижте профила на потребителя
Последна редакция: 27/09/2011 00:59 от Danis art.
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
 
Отиди най-отгореСтраница: 1

АРТ - НОВИНИ

Изработка на фигури от фибростъкло, използвани за реклама пред заведения, магазини, фонтани и други.  Изработване на матрица от склуптор, изработка модел на фигурата, следват още няколко етапа на работа, докато се стигне до рисуване с аерограф от художник.
Рисуване с аерограф върху леки коли, бусове. Рисуване по стени на заведения и частни домове. Рисуване върху детски киди райдс монетни механизирани КЛАТУШКИ, МИНИ-КАРУСЕЛИ, ВЛАКЧЕТА, ДЕТСКИ АТРАКЦИОНИ. Аерография - рисуване с аерограф на анимационни герои върху стените на детски стаи, детски увеселителни центрове, блъскащи колички, детски кът, атракциони за лунапарк, въртележки, кран машини за хващане на играчки, рисуване на боксови круши. Рисуване в заведения, дискотеки и търговски обекти.

Продължи