Doweb.Eu - Изработка на уеб сайтове
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
Правила

 

УСЛОВИЯ За Ползване на WWW.ART.ILPAINTER.COM - сайт за художнициВсеки регистриран потребител има Право да:


1. Създаде своя "АРТ-ВИЗИТКА".

2. "АРТ ВИЗИТКА" се създава само веднъж и се определя само от ЕДНА Категория (пример: само "Аерография").

3. Всеки потребител има право да добавя  снимки на свои картини / във формат JPG - по възможност големината на една снимка да не е повече от 1-1,5 МВ / , които да показват уменията Ви.

4. Можете да пишете в чата за художници, който  се активира ,когато  влезнете в профила си !

5. "АРТ-ВИЗИТКАТА" се преглежда от администратор, преди да бъде публикувана! (Ако има нужда се редактира. Администраторът си запазва правото да решава дали да редактира и публикува "АРТ ВИЗИТКИ").

6. Всеки потребител има право да публикува и да отговаря на теми в секция "ФОРУМ ".

7. В секция "ОБЩЕСТВО "ще намерите Основните настройки за Вашият Профил. Можете да намерите и Вашата "Арт Визитка" в Приложения. В полето "МОЯТ  СТАТУС" можете да опишете накратко вашата дейност, този текст ще се вижда във визитката ви.

8. Имате Право да Публикувате и създавате ваши Категории Със Снимки в категория "ГАЛЕРИЯ" или от Профилът Ви в секция"ОБЩЕСТВО".
 
9. Имате Право да Публикувате Клипове (по възможност да са с АРТ ТЕМАТИКА) от Профилът Ви в секция"ОБЩЕСТВО".

10. Не на последно място Задължително е писането на Български език с КИРИЛИЦА. (Всеки провинил се по този показател ще се предупреждава и наказва).

11. Качването на Снимки и Видео с порнографско съдържание ще бъдат наказвани само и единствено с ОТСТРАНЯВАНЕ.

12. Имате право да изпращате предложения за нови категории във Форума и АРТ-Каталога от секция КОНТАКТИ.

13. Администраторите имат право да променят тези условия по всяко време.

14. Благодарим Ви! Пожелаваме Ви приятен и ползотворен престой в нашият АРТ-КАТАЛОГ!

АРТ - НОВИНИ

Изработка на фигури от фибростъкло, използвани за реклама пред заведения, магазини, фонтани и други.  Изработване на матрица от склуптор, изработка модел на фигурата, следват още няколко етапа на работа, докато се стигне до рисуване с аерограф от художник.
Рисуване с аерограф върху леки коли, бусове. Рисуване по стени на заведения и частни домове. Рисуване върху детски киди райдс монетни механизирани КЛАТУШКИ, МИНИ-КАРУСЕЛИ, ВЛАКЧЕТА, ДЕТСКИ АТРАКЦИОНИ. Аерография - рисуване с аерограф на анимационни герои върху стените на детски стаи, детски увеселителни центрове, блъскащи колички, детски кът, атракциони за лунапарк, въртележки, кран машини за хващане на играчки, рисуване на боксови круши. Рисуване в заведения, дискотеки и търговски обекти.

Продължи